Shopping

Idag kära ni satte jag mig på tåget och mötte min mor. Först åt vi lunch (brunch för min del, trots att klockan var 15.30) sedan gick vi i affärer resten av dagen. Kom hem med detta:





baseball-jacka och linne är från gina tricot, klockan är från ur & penn :)

Zombie-e-e-e

Kollade precis på "day of the dead". Har alltid gillat zombies, vampyrer, varulvar och små svarthåriga döda flickor! Det är något med mig och skräck, älskar det! Min högsta önskan är att vara en vampyr, en sån där sexigt farlig.

Annat än kollat på den filmen så har jag badat och solat i kumlabadet hela dagen.

Puss puss puss


jag som en vampyr


P-p-p-party every day

Kom hem igår efter att ha bott hos Emmapemmapäronpung :) Känner mig riktigt sliten, för mycket fest och för lite sömn. Men kul har det varit!
Later <3



Raggarsvin <3

Det har gått tre dagar på lovet och jag saknar redan 9D. Hatade er i början, ja mer än bara i början helt ärligt.. Men ni tog er och här på slutet kunde jag se hur mycket jag tyckte om er, ALLA. En charmigare klass får man leta länge efter! Puss på alla i 9D <3











 



(obs! sminkningen, vet ni hur svårt det är att sätta dit lösögonfransar? ;o haha)



Den här sista bilden är baxad från Johanna :)


The rain that's coming down on you

Kul  sommarväder det är  :D NOT. Vart tod värmen vägen?







Jag & Emma


New in

Hello!
Igår sprang jag runt i affärer som en galning efter en avslutningsklänning. Hittade en väldigt söt på bikbok (den med rosen på). Den andra klänningen köpte jag som avslutningsklänning men ångrade mig, så den får bli till avslutningsmiddagen :)
puss <3
















En lördagkväll

Har uppdaterat dåligt, men det är ju så underbart väder, har ingen lust att sitta inne vid datorn. Men nu kommer lite bilder från igårkväll. Emma och jag gled runt i döda Hallsberg i brist på annat att göra. Kan dock vara skönt att ta det lugnt ibland :)











En skön sommarkväll

Bilder från igår :)
Emma & jag testade på longboard, vilket var sjukt kul :D









RSS 2.0