I min ensamhet

Det känns som att alla ska festa ikväll förutom jag, känner mig lite ensam här. Jag har inte ens sällskap av mina katter man tycker ju att åtminstone en av dom kan offra sig!! I alla fall, anledningen till att jag sitter här i min ensamhet är att imorgon klockan 08.00 ska vi sätta oss i bilen och åka till Uppsala för att hälsa på det lyckade barnet  i familjen, och nej, det är inte mig vi ska hälsa på utan min broder! Men eftersom han endast kommer ha tid med oss en liten stund så ska vi gå på stan och förhoppningsvis shoppa lite.
En helt opassande bild :) Hejdå!

Fina flickor

Här vi sitter vi i skolan och är fina :)


Fint, mamma

Var hemma hos mormor för att hitta 60-talskläder när jag hittade den här:
Haha, mammas studentoutfit! Axelvaddarna är sjuka!!!! så såg man ut in the 80's på studenten.

Top model

Här sitter jag med ett glas vin och tittar på top model 5. Nik är jävligt snygg.

Världens bästaste pappa

Hej bloggen.. Nu har jag läst och läst och läst till mitt svenskprov som kommer äga rum imorgon men inte fan går det in! Nu ska jag ta en paus för att tycka synd om mig själv!!
En kul sak är ju att pappa skulle köpa med sig en iPhone 4s hem till mig idag :D Jag har världens bästa pappa, om ni undrar. Han är starkast i världen och är lite utav en hjälte. En gång räddade han en killes liv på en scouthajk, killen knackade på en ruta och rutan gick sönder och skar upp hans pulsåder. Då kom pappa till undsättning och räddade honom! Seeeeen spenderar pappa dagarna med att ta fast otäcka pedofiler och våldtäktsmän.
Så jag kanske inte ska tycka synd om mig själv egentligen.. Jag har världens bästa föräldrar, en gosig katt som sitter här och gör mig sällskap och snart en helt okej ny telefon. Det finns ju dom som har det värre, faktiskt.
Dessutom står jag snart(om cirkus 2 månader) på Floridas vita stränder och chillar lite, återigen: Det finns dom som har det värre.

Klippt galet!!

Häromdagen tröttnade jag på mitt tråkiga utseende så jag gick till frisören, bokade en tid och klippte av mig håret samma dag. Jag ångrar det inte för fem öre, fan vad skönt det är! Jag rekommenderar alla till att klippa av sig håret! Man sparar både tid och energi vilket egentligen bryter mot mekanismens gyllene regel, så det är ju badass... att bryta mot regler...
I alla fall! Jag har också klippt sönder en jeansskjorta vilket kan vara det bästa jag någonsin gjort i hela mitt liv! Jag har använt den som en väst över vartenda plagg nu i cirka 2 veckors tid, äckligt, jag vet! Men sån är jag :D
Nu har jag en hög med läxor och uppgifter att göra! Pusshej
Jag med mitt korta hår och min (typ)hemmagjorda väst ooooch mitt örhänge som jag faktiskt också har fixat själv, eller asså, det var ett halsband först men händiga lilla jag gjorde om det!

smile


smink

Sitter på mitt golv och leker lite med mitt smink.


RSS 2.0