Vin, brännboll och sommarväder

Slänger in ett inlägg om helgen! Snodde sista bilden av Josefin :)))))
image description
image description
image description
image description
image description


Värme


Förbjudet med djurtestat smink?

Hej! Angående det jag skrev igår så läste jag idag, nyss, att det (typ) förbjudet att sälja djurtestat smink inom EU!! Vet dock inte om det stämmer?!

http://www.djurforsok.info/vadardjurforsok/testassminkpadjur.4.41038e13113fc555eb88000190.html

wake up call

Idag efter skolan hängde jag med Josefin till Örebro för liiite shopping, även fast jag inte hade råd(tack pappa). I alla fall, jag var inne i nån skum butik och hittade en militärjacka, som jag så länge velat haft! Så snyggt!!!!! Så ett tag var jag nöjd och tillfredsställd!

Min tillfredsställelse övergick dock i sorg och skam när jag läste en blogg, där det var länkat till Petas hemsida och där det fanns en lista över massa företag som använder sig av djurförsök!
Kolla in listan som jag kommer länka till längst ner i detta inlägg! Såååå många företag är med! Ta en funderare vet jag! Jag själv upptäckte att en hel del produkter jag använder är testade med djurförsök!! Vilket är bajs och jag skäms!! Det ska jag försöka ändra på!! Jag vill inte stödja eller gynna djurförsök!! Om någon vet några bra produkter som INTE testas på djur: HÖR AV ER!!
http://www.peta.org/living/beauty-and-personal-care/companies/search.aspx?Testing=1&Range=0

Pepp

Jag har nu satt på mig mjukisarna, tvättat bort sminket och gjort en girlpower-lista på spotify, blev en härlig lista med allt från big mamas med feta röster till små sköra Birdy-röster. Gött! Nu ska jag bara ligga och njuta av den, för jag är för lat för att göra något vettigt som att plugga.

Lördagen

Lördagen spenderades hos Tea :) det blev grillning, vin, spel och prat :)


You are the best thing

Igår var jag och Carl på biopremiären av Tim Burtons dark shadows! Den var asbra!


Solsken

Nästa gång solen skiner ska jag fan pressa så jag får lite färg och lite lyster i mitt annars så dystra ansikte. Kanske lite solblekt hår också, det vore väl inga fel.

Katter är också människor


Josefins katt är jättekul, han är som en hund, fast katt! Och han heter Pontus,haha. Bilden snodde jag från Josefin och den är från i fredags :):)

Plastikoperationer

Jag sitter här, inomhus, när solen skiner ute och kollar på youtube-klipp. Dessa klipp handlar om plastikoperationer. Just nu tittar jag på ett klipp om en kvinna som typ har tagit världsrekord i flest plastikoperationer, hon har fixat allt, visst, det kanske är lite överdrivet men hon sa nåt så jävla bra. Killen som intervjua sa "But, you're messing with nature" och hon ba kontra med "Well, nature messed with me", det tyckte jag var bra sagt av na'.

Min fredag


Min långhelg i bilder


RSS 2.0