hej!

Har precis kommit till liv igen efter en jobbig vecka! Min Londonresa var inte så lyckad då jag knappt kunde äta så ont jag hade i halsen under tiden vi var borta. När jag kom hem och mamma fick se min hals tog hon med mig till farbror doktor. Han (hon, och hon var en distriktssköterska meeeen skit samma) stack mig i varenda blodåder jag har, tillslut visade det sig att jag tydligen har körtelfeber. VAD KUUUUL, hela resan + sportlovet åt helvete!!!! okej, nej, inte hela resan, för jag tvingade mig faktiskt iväg och shoppa och kolla på saker fast jag mådde kasst! Jag drack till och med fast jag var sjuk, jag gjorde helt enkelt det bästa av situationen. I alla fall : det enda positiva är att jag inte får typ .. röra mig på 3 veckor efter som mina organ kan paja om jag ramlar eller får ett slag! en negativ sak är dock att jag inte får dricka under den tiden heller, alltså får jag inte dricka på min 18-årsdag!!!!!=!=!!??!! Men jag slipper ju idrotten i skolan iaf...... och mamma beter sig som en betjänt och köper Ben and Jerrys och massa tidningar. Jag lever väl.
Det har dock blivit så att jag inte är så jätteförtjust i London, det är som den gången jag åt tacos kvällen innan jag blev magsjuk, jag kunde inte äta tacos på flera år. Så mor har lovat att ta med mig till London snart för att råda bot på denna dåliga association!
Hoppas att ert sportlov är bättre!!

London!

Japp, imorn åker jag iväg till London! Längtar! Känner att det är på tiden att börja packa nu..
Puss

Vackra skapelser


1 år <3

Hihi! Japp, igår firade jag och Carl 1 år tillsammans! så när jag kom hem stod det blommor och vin på bordet! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw<3 Kräftor fanns det också! Världens bästa pojkvän eller vaaad

RSS 2.0