älsklingar

ligger här med alla mina älsklingar
Musse, Klio och Carl i telefon :)

kul grej

http://existenz.se/out.php?id=39026
Kolla in!!  (scrolla nedåt när ni kommit till sidan)

Don't hate me cuz I'm beautiful

Hur kommer det sig att vissa(speciellt tjejer?!) måste trycka ner andra och bara slänga ur sig helt onödiga elaka kommentarer? Är det för att försöka höja sitt självförtroende? Jag tror det. Missunnsamma avundsjuka självförtroendessugande vampyrer är ni! Ert dåliga självförtroende är ert problem INGEN annans! Jobba på det genom att sätta lappar på era speglar eller vad som helst förutom att trycka ner andra! Tack på förhand!
"Hell is a teenage girl"
-Needy, Jennifers body.

myskväll

Igår efter skolan mötte jag upp Emma i Örebro, sedan blev det shopping och middag på donken. Kvällen avslutades med en drink på satins uteservering. Fredagsmys!

Rosa

Eftersom att Josefin inte tror att rosa toppar är snyggt så ska hon få bevis på att det är det :D
Här:

Tråkig

Jag har en kris! Måste göra något! Eftersom jag blir utkastad av min egen mor och far ifall jag piercar mig på något mer ställe så ligger håret risigt till. Mörkbrunt kanske? Rött? Eller rosa toppar? Något  måste göras!
Dumma platta tråkiga hår!!!

Pigg?!

Jag hatar när man inte kan sova, när man inte kan blunda i mer än cirka 3 sekunder, när det är för varmt eller för kallt, när allt är obekvämt, när inte ens zombiefilmer kan få mig till ro! HATAR DET! Ska nog gå ner och testa varm mjölk, dom gör det i filmer,okeeej?! Eller så tar jag kanske fram min fysikbok som jag på något vis lyckades behålla efter nian. Usch, det är inte kul att sova ensam! Var är mina katter när man behöver dom? Önska mig lycka till!


Storebror

Idag flyttade min storebror till Uppsala! Nu är det jättetomt här hemma och skolstartsångesten börjar smyga sig på!
Annars har det inte hänt så mycket såhär på slutet av lovet, har bott med Carl i hans lägenhet (som ett gift gammalt par) käkat en hel del kräftor och druckit en hel del öl.
Puss

tipsar!

ag är hemma från Italien och allt sånt. OCH när vi drog förbi Tyskland köpte jag typ världens bästa lilla sak! Det är ett nackellack som verkligen är som en fransk manikyr på flaska! Tar bort allt gult och ser naturligt ut. Blir faktiskt helt sjukt bra! Märket är misslyn och lacket heter super whitener. Det kostade cirka 50 kronor. Jag hoppas att detta finns i sverige!!
Det är bättre än vad det ser ut att vara på bilden!!
I alla fall! Dålig uppdatering beror främst på att jag bott i Åmmeberg ett tag, men också på typ.. lathet? Men igår var det tjejkväll med Amanda, Jenny och Emma :) Trevligt trevligt!! Idag har jag ägnat min tid åt att fullfölja bytet av rum :) Nu är allt klart och jag bor i brorsans gamla rum. Det var allt! PUSS

RSS 2.0