okeeej

Så kommer ni ihåg hur jag för längesen gjorde ett upprört inlägg om folk som trycker ner andra? Jag hittade i alla fall en bild som är så hiiiiimla sann. Kolla:


Själv

Mina föräldrar har nu åkt till Italien och jag är själv hemma. Första kvällen spenderas med Emma! Ska bli så mysigt :)

Inspiration


New orleans

Sitter och tittar på girls of the playboy mansion, dom är i New orleans :D:D Och det finna massa vampyr-och spökgrejer där, såsom rundturer och annat. Är så himla taggad på att åka dit nu ! Sitter och läser om vampyrhistorier i staden nu hehehe. Kom förresten på att "En vampyrs bekännelse" utspelar sig där!

Mat tack

Igår var det jag, Emma och en flaska rödvin, nu känns mitt huvud tyngre än vanligt. Jag vill ha maaaaaaaaat.

Bra början

Mitt år börjar bra! Snart åker jag till London med Elin och sommarresan är bokad och klar! Det bli USA, vi ska bla till New Orleans, Key West och sedan ska vi besöka delstaten Minnesota, där USA's största mall ligger (Mitt i köpcentret ligger ett nöjesfält!) AWESOME!!! Fan vad jag längtar !!

Bye 2011

Jag måste säga att 2011 var ett bra år! Har rest och varit på festival, men jag har också hittat mig själsfrände, eller han hittade mig snarare. Jag hoppas att ni har haft ett lika bra 2011 som jag har haft !! Om inte så får ni göra 2012 bättre :)
Btw, hittade inget glittrigt, så jag var nykter igår och Carl likaså. Vi var hemma och käkade hummer. Åkte till Askersund på 12-slaget och tittade på pang panget, det fick mig att vilja bli nykterist !!!

RSS 2.0