resfeber

Jag är lite orolig här hemma! Jag vet inte riktigt vad som är fel men nåt är det. Jag misstänker någon typ av resfeber! Har kommit på hur mycket jag kommer sakna min älskade pojkvän !! Känner också en viss oro över min packning, tänk om nåt blir stulet? Usch! Nu ska jag försöka tagga till lite, det här ska ju faktiskt bli kul! Önskar att min pojkvän skulle ha hängt med bara.. Det hade varit det optimala. Nu ska jag försöka sova! Imorgon bär det av till Borlänge! Puss!

Min sköna

festival

Hej! Imorgon drar jag, Josefin, Tea, Fanny, Karro, Carro, Lollo och Sara till peace & love med vårt tolvmannatält!

Just nu

Just nu vill jag ligga på en kritvit strand i skinande sol nere i Florida!!
Bild från i höstas i Florida.

semester

Jag börjar faktiskt längta till sommarens semester. Det blir att bila ner till Italien, det är faktiskt rätt mysigt. Även om jag längtar mer till nästa sommars semester : Bila runt i USA, fyfan vad gött. Men Italien var det ja! Här kommer det bilder från vinterns skidresa i Italien.
Juste!! Snart är det ju Peace and love också :D Kul som fan :D

En underbar kväll

Det är fortfarande varmt som tusan på mitt rum, ännu en sömnlös natt och jag har inga zombiefilmer att titta på. Och såg precis att någon hade taggat ett foto av mig med "fet" på facebook. Haha, varför går inte du som taggade bara och grubblar över att du har en sne näsa, små läppar eller olika stora pattar eller nåt istället för att kommentera andra i ett försök till förbättrat självförtroende? PUSS!
Emma och jag för ett tag sedan :)

hett

Det är för jädra varmt i mitt rum vilket i mitt fall leder till sömnlöshet. Så det står mellan att dra igenom hela säsong 1 av the walking dead eller att kolla på typ 100 romantiska komedier och känna mig som den ensammaste människan i världen (sover ensam inatt.. får nog hämta en katt). God natt!
Min bror och jag igår och i förrgår :)

RSS 2.0