Monsters are real


Rachel Zoe

Nu har jag något att göra hela natten! Jag upptäckte nämligen att det finns en säsong 4 på The Rachel Zoe project! Älskar'na, jämt så snyggt klädd :D

Tisdags tråk!

Okej, här sitter jag och skriver en analys om de koloniala stormakterna Spanien och Portugal. Mmmmmmm! Jag vet, asroligt! Har fått ihop cirkus en halv sida. Jag varvar plugget med cola och modebloggar, kommer väl bli klar 23:59 nångång.
Önskar att någon kom och tog mig i handen och sa "Kom, nu ska vi åka och shoppa och jag ska betala allt, plus att jag ska skriva din uppgift åt dig sen". "Och jag ska bjuda dig på en buffé med massa skaldjur och vinägerchips och allt annat gott som finns". "Och jag ska massera dina fötter". Japp, det önskar jag!
Lägger upp en slumpmässigt utvald bild som grädden på moset för detta inlägg, bara för att dra ut på pluggandet lite extra.

Sälen

Har varit i Sälen men pojkvännen och hans familj i helgen. Fick inte åka skidor men jag hade det trevligt i alla fall! Drack vin och spelade kort på kvällarna och gick promenader i solen på dagarna. Idag är jag ledig från skolan så jag och min kissekatt ligger och myser och tittar på stylisterna, jag är lite kär i Jennifer!! Hoppas hon vinner!

Fula bilder på fina presenter

Fick jättefina presenter när jag fyllde!

Först min nya sketasnygga jacka! En oljerocksliknande sak från Barbour, älskarn!
Sedan mina nya sketasnygga skor från BikBok! Älskar dom med!
Och tillsist min nya sketasnygga bikini!! älskar även den!!
Fick också lite schyssta småsaker så som presentkort på donken<3<3<3
Tack så mycket!

Vår

Jag känner att jag behöver införskaffa något blommigt, helst blommiga byxor, sjukt snyggt!!!
Bilder tagna från Stockholmstreetstyle

inspiration


Grattis bästis!!!!!

Idag fyller vackra Emma 18 år! Vad tiden går snabbt! Känns som att det var igår vi rymde från dagmamman och bråkade om barbiedockor! <3

The devil inside

Hej! I lördags blev jag bjuden på bio av Carl, nästan.. om inte middagen innan filmen hade varit så dyr att pengarna bara räckte till en biljett ... och om det inte hade varit för Carls pappa, som i själva verket var den som bjöd (på maten då).. Jaja, vi såg en helt okej film med ett kasst slut, The devil inside hette den, tror jag. Nu vill jag önska JoseFIN Karlsén ett stort grattis eftersom hon blir 18 imorgon!!!!!!! Jag vill också tillägna lite bilder till henne! Här kommer dom:
PUSS!

blekfis

Hej bloggen! Det är jobbigt när man upptäcker att man är så blek att ens foundation i  färgen ivory är för mörk och man måste gå över till porcelain.....men, det är väl ganska fint att vara porslinsblek  :)
En blek jävel

Vackra skapelser part 2


Nu är det fredagsmys!

Oskar har släpat sig hem från Uppsala och hela familjen är nu samlad! 2 sexpack cola står i kylen och pappa steker lammracks. Det är familjefredagsmys helt enkelt! Gött.

RSS 2.0