Onsdag

Kära bloggen.
Idag har jag bara legat i soffan, igen, haha. Men idag hade jag anledningen "ont i halsen". Imorgon får jag dock släpa mig iväg till skolan, man har helt enkelt inte tid att vara sjukt, då missar man så mycket. Så det går inte.

En kul grej var att jag fick tillbaks mina älskade jeans idag. Jag har varit helt handikappad utan dem, känns det som. Dags att köpa fler jeans kanske? Köpa fler par snygga jeans iallafall, men det får vänta en stund. Nu finns det viktigare grejor på "måste ha-listan". Som tex concealer, det lär behövas dessa kalla,mörka och ruskiga vintermornar, för att täcka de enorma påsarna under mina ögon. & en ny parfym, min kära armani "she" (som jag tror den heter, ni vet den som ser ut som en guldaktig dildo, nästan), börjar ta slut. Min mor har nämligen upptäckt hur fanastiskt gott den lukar, och använder den flitigt. Hon säger att jag är skyldig henne det eftersom jag brukar låna halsdukar och mascara av henne.
Mina älskade jeans.


Mitt första inlägg

Då har jag följt trenden att skaffa mig en blogg. Denna blogg har jag faktiskt haft i ungefär ett år, men jag har inte skrivit något inlägg förut. Så nu drar jag tummen ur röven och tänker försöka skriva lite.

Vi börjar med idag. Idag har jag faktiskt bara legat i soffan och slappat. Canal+ slog på stort och visade två helt okej filmer i rad. De helt okej filmerna var : Wanted och Love guru.
Nu är dock söndagsångesten värre än vad den brukar vara. Jag menar vem blir inte deppig av att se Jolie fightas eller Alba i en tight klänning? Iallafall blir jag lite smått avunsjuk, kan jag erkänna.
Anledningen till den här snudd på värdelösa dag var väl en sen lördagkväll. Yes, fest var det, tills polisen kom och pajade stämningen en aning. Och när de gjorde det var jag rätt glad att jag bara druckit cola, och ingen smuggelvodka eller fulöl eller allt vad det kan vara. Fast det var jag såklart innan farbror polisen kom också.
Men nu skriker min bror att det förfan är gossip girl och att det finns chips, så nu sticker jag!
Later ♥


RSS 2.0