Blog awards

Känner att jag måste lägga ut lite bilder från när jag, Jenny och Emma var på blog awards :)

















Plugg

Hello <3

Jag har hur mycket plugg som helst, men ikväll drar jag och Emma in till Örebro för blogg awards som är ute på turné. Det ser jag fram emot!

Hörs senare <3

 

 

 


Göteborg med 9 d (delar av 9d)


































 













 

Det var en  grym klassresa! Otur för torrbollarna som inte följde med :)

Btw, blev lite kär i spöket vi posade med. Även om han skrämde skiten ur mig/oss, och jag skrek att jag hatade honom, hehe. Det är nåt speciellt med spöken,vampyrer,varulvar osv :D






Hello

I'll forget the world that I knew, but I swear I won't forget you. If my voice could reach back through the past, I'd whisper in your ear "Oh darling I wish you were here".







coke

Jag sitter här på mitt hårda golv och testar mina nagellack och dricker cola, FÖR MYCKET cola! Den heliga drycken coca-cola, som jag inte skulle kunna leva utan! Pappa gjorde min dag när han kom hem med två 6-pack colaburkar! Jag som skulle tighta till kroppen så här innan sommaren.. Ja ja, det får bli senare.



Puss.


TORSDAG

Tja! Kom precis hem efter en lång parkhängsdag i fint väder med cola och ostbågar. Btw så har jag invigt sommaren med Hawaiian tropic body butter som luktar COCONUT, loooooooove it!


Ljushårig <3

Nuuuuuu är jag blond... nej det är jag inte, men jag har nu gyllenbrunt hår. Jag är supernöjd med både klippning och blekning!

Efter tre timmar hos frissan:













Tisdag

Extremt dålig uppdatering, eller ja, ingen alls. Hehe, ska försöka nu!
Anyway, imorgon blir jag blond, eller orangehårig eller vad det nu kan bli för spännande. Bokade tid på en ny salong här i Hallsberg, får se hur det går. Är lite nervös helt ärligt. Men men, jag ska då alltså bleka slingor i mitt nu rätt så bruna hår (färgat, är naturligt blond,eller råttfärghårig rättare skrivet).

Idag har det inte hänt så mycket, kom hem från skolan för en stund sedan, bla bla det vanliga :P

 

 

  




                                           Bye bye bruna hår!


RSS 2.0